Az Egri Főegyházmegye fenntartásában működő mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola (3421 Mezőnyárád, Szent István király út 75.) pályázatot hirdet

- rajz-technika-ének szakos tanár munkakörök betöltésére.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő, 40 óra

A munkavégzés helye: Borsod-Abaúj-Zemplén megye,  3421 Mezőnyárád, Szent István király út 75.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: A nemzeti köznevelésről szóló 2011.évi CXC. törvény 62.§-ban és a munkaköri leírásban foglalt feladatok ellátása: általános iskolai osztályokban órák tartása. 
                    
Pályázati feltételek: főiskolai vagy egyetemi tanári végzettség. Többszakos tanárkollégák előnyben részesülnek. 

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: szakmai önéletrajz, végzettséget igazoló dokumentumok bemutatása vagy hiteles másolata, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, plébánosi ajánlás.

A munkakör betölthetőségének időpontja: a munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően 2019. szeptember 1-től betölthető, határozott időre.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. augusztus 12.

Bérezés: a mindenkori pedagógus bértáblázat szerint.

A pályázatok benyújtásának módja:
- Elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- Postai úton Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola (3421 Mezőnyárád, Szent István király út 75.)
A pályázat elbírálásának módja, rendje: A pályázó személyes meghallgatását követően a meghallgatásra  felkért szakemberek véleményének kikérése után a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt. A pályázat kiírója fenntartja azt a jogot, hogy a pályázati kiírást a pályázati eljárás bármely szakaszában indoklás nélkül visszavonja.

A pályázat elbírálásának határideje: 2019.augusztus 26.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com